EN

Llokuma

Linja e Llokum prodhimeve të Liri bashkon shijen ekzotike me një elegancë të pakohshme.

Bonbonjere

Bonbonjeret e linjave të Liri produkteve inspirojnë kënaqësi dhe përjetim të thellë të shijeve të ndryshme.

Wafer

Produktet e Lirit të linjës Wafer kombinon teksturën dhe një shumllojshmëri shijesh për të fituar përzierje të përsosura.

Rreth Kualitetit tonë

Kualiteti është tipar që përcjell të gjitha produktet e Lirit. Për tu siguruar se produktet tona dhe proçeset tona të prodhimtarisë janë në nivel sa më të lartë të mundshëm Liri investon në mënyrë të pandërprerë në modernizimin dhe çertifikimin e produkteve.

Kualiteti i Lirit fillon qysh prej lëndëve të para, dhe përkujdesit maksimal që i kushtohet atyre që të mbajnë veçoritë e duhura për të siguruar një produkt final sa më të shijshëm dhe të dëshiruar nga konsumatorët.

Kualitet dhe llojllojshmëri

Portfolio e gjërë e produkteve të Lirit nënkupton proçese të ndryshme të prodhimtarisë.
Mirëpo përkundër llojllojshmërisë së metodave të përdorura në prodhimin e produkteve, Liri mbetet besnik në kualitetin e produkteve të veta.
Brendet e Liri mbeten liderë të tregut në kualitet.

Shih portfolion e plotë

Kategoritë e Produkteve

Kampanja Aktuale