RRETH NESH

Lidere të ëmbëlsirave në Kosovë

Si rezultat i përpjekjeve shumëvjeçare për të ruajtur pozicionin tonë lider të tregut në Kosovë, dhe për të zgjeruar vazhdimisht paletën tonë të produkteve, ne jemi bërë prodhuesi më i madh i produkteve të ëmbëlsirave në Kosovë dhe jemi një lojtar lider në tregun rajonal.

Me më shumë se 200 produkte, ne konkurrojmë në segmentet e tregut për llokum, biskota, vafera, çokollata, bonbone, tahin halva dhe karamel. Ne ruajmë pozicionin tonë superior duke vlerësuar dhe duke vepruar sipas informacionit të tregut në lidhje me kërkesën për produkte të reja.

Shumë prej brendeve tona janë bërë shtylla dhe elementë kryesorë të konsumit të përditshëm brenda Kosovës dhe më gjerë në rajon. Nga këto, ne kryesojmë me markat tona kryesore: Sempre, Krem Banane, Strudel, Praline, Buena Vita dhe Poco.

Inovacion dhe Kapacitete

Me një qasje krejtësisht të modernizuar dhe gjithnjë inovative të prodhimit dhe burimeve, Liri operon në një mënyrë të qëndrueshme e cila nxit rritjen dhe pozicionimin tonë në treg.

Si një kompani që ka licencuar dhe zbatuar standardet më të larta të cilësisë dhe proceset teknologjike në përpunimin e furnizimeve, prodhimin dhe paketimin e ëmbëlsirave, ne kemi arritur të krijojmë shkrirjen perfekte midis burimeve njerëzore të cilësisë së lartë dhe vendosjes së teknologjisë më të avancuar.