Krem Banane

Ëmbëlsira e papërmbajtshme e shkumëzuar me shije bananeje, e mbuluar me çokollatë të vërtetë është deserti i preferuar në Kosovë, Struktura e hollë e butë me shkumë dhe mbulesa krokante e çokollatës ofrojnë kombinimin perfekt për kënaqësi.

E disponueshme në: 595 gr.

E disponueshme në: 153 gr.