Warning: Use of undefined constant ProductIngredientsAL - assumed 'ProductIngredientsAL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uqz2wh8clj4i/domains/liriprizren.com/html/lang/al.php on line 20

Warning: Use of undefined constant CategoryNameAL - assumed 'CategoryNameAL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uqz2wh8clj4i/domains/liriprizren.com/html/lang/al.php on line 28

Warning: Use of undefined constant ProductNameAL - assumed 'ProductNameAL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uqz2wh8clj4i/domains/liriprizren.com/html/lang/al.php on line 29

Warning: Use of undefined constant ProductClassAL - assumed 'ProductClassAL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uqz2wh8clj4i/domains/liriprizren.com/html/lang/al.php on line 30
Ballina - Liri Prizren
EN

Llokuma

Linja e Llokum prodhimeve të Liri bashkon shijen ekzotike me një elegancë të pakohshme.

Bonbonjere

Bonbonjeret e linjave të Liri produkteve inspirojnë kënaqësi dhe përjetim të thellë të shijeve të ndryshme.

Wafer

Produktet e Lirit të linjës Wafer kombinon teksturën dhe një shumllojshmëri shijesh për të fituar përzierje të përsosura.

Rreth Kualitetit tonë

Kualiteti është tipar që përcjell të gjitha produktet e Lirit. Për tu siguruar se produktet tona dhe proçeset tona të prodhimtarisë janë në nivel sa më të lartë të mundshëm Liri investon në mënyrë të pandërprerë në modernizimin dhe çertifikimin e produkteve.

Kualiteti i Lirit fillon qysh prej lëndëve të para, dhe përkujdesit maksimal që i kushtohet atyre që të mbajnë veçoritë e duhura për të siguruar një produkt final sa më të shijshëm dhe të dëshiruar nga konsumatorët.

Kualitet dhe llojllojshmëri

Portfolio e gjërë e produkteve të Lirit nënkupton proçese të ndryshme të prodhimtarisë.
Mirëpo përkundër llojllojshmërisë së metodave të përdorura në prodhimin e produkteve, Liri mbetet besnik në kualitetin e produkteve të veta.
Brendet e Liri mbeten liderë të tregut në kualitet.

Shih portfolion e plotë

Kategoritë e Produkteve

Kampanja Aktuale