Strudel

Strudel nga përbërësit më cilësor, me mbushje luksoze me fiq, kajsi, qershi dhe hurma. Mbulesa e butë me re pasuron aromën e plotë të mbushjeve të saj.

Available in: paketim njëjës.

E disponueshme në: 240 gr.

E disponueshme në: 120, 240 gr.

E disponueshme në: 240 gr.

E disponueshme në: 240 gr.